هندوانه کبابی در رستوران نیویورکی!+ تصاویر

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، سرآشپز‌های یک رستوران نیویورکی برای گیاهخواران هندوانه کبابی سرو می‌کنند که ۵۸ دلار قیمت دارد!

براساس گزارش «ساینس»، آن‌ها برای تهیه این هندوانه، آن را هشت ساعت دودی می‌کنند، سپس در آب نمک، خاکستر و ادویه جات قرار می‌دهند و بعد دوباره هشت ساعت دودی می‌کنند و سپس با رزماری و عصاره‌های دیگر در تابه می‌گذارند.

هنگام سرو، هندوانه از بیرون دقیقا مثل گوشت کبابی است، اما وقتی آن را می‌برید متوجه می‌شوید هندوانه است. هندوانه دودی بیشتر طعم گوشتی و نمکی دارد.

انتهای پیام/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *